Nieuws-media

Corona crissis.

De corona crissis wat een ellendige situatie, een ramp voor iedereen. Dood zieke mensen, veel overleden mensen, een financieel drama voor alle burgers en ondernemers in Nederland. Onzekere jaren komen als donkere wolken op ons af. Kortom we zijn wereldwijd geconfronteerd met een ramp die zijn weerga niet kent. Via deze weg wil ik mensen die iemand verloren zijn, of ziek zijn geworden veel sterkte en beterschap wensen. Onze ondernemers wens ik heel veel succes en overlevings kracht in deze moeilijke onzekere periode. Maar mensen een ding is zeker hoe diep het dal ook is we komen eruit. Samen staan we sterk. Ook het tonpraten is door de Corona crissis onzeker of dat komend seizoen kan plaats vinden. Dus ook voor ons tonpraters is het een onzekere periode. Maar het tonpraten is bijzaak heel vervelend als dat even niet kan maar niet meer dan dat. We gaan het allemaal zien. Blijf positief en kop omhoog. 

In Memoriam


FRANK SCHRIJEN 

Overleden 2 maart 2020

Verslagenheid en ongeloof overheersen bij het zeer droevige nieuws dat we kregen dat collega Tonprater Frank Schrijen door een misdrijf om het leven is gekomen. Een alles kunner in de ton, een markante persoonlijkheid, maar tevens een goed mens is van ons heengegaan. Carnaval in Boxmeer zal nooit meer het zelfde zijn. Frank We vergeten jou nooit meer

RIP

Auditie Waskracht Helmond

( gaat door maar verplaatst naar 2021)

Naast ton praten ben ik binnenkort ook actief als toneel speler bij het geweldige Helmondse theater project Waskracht Helmond www.waskrachthelmond.nl 

Na 2 auditie ronden kreeg ik het verrassende bericht dat ik mocht meedraaien met de vaste groep toneel spelers. Ik ben erg blij en trots dat ik ben uitgekozen om mee te mogen draaien met dit uniek Helmonds theater project.

Waskracht (een initiatief) van Anneke Schroder en Wim Peters gaat samen met Robert van den Broek en cabaretier Leon van der Zanden met dit project op 6 verschillende locatie's in Helmondse wijken improvisatie theater voorstelling organiseren. Tijdens deze voorstellingen worden typische Helmondse wijken met toneel en spel uitgebeeld. 

Onder leiding van Robert van den Broek, Anekke Schroder en Cabaretier Leon van der Zanden zullen de toneelspelers worden getraind in toneel en improvisatie theater. De voorstellingen zullen door Leon van der Zanden in goede banen worden geleid.

Voor meer info:

www.waskrachthelmond.nl

www.facebook.com/waskrachthelmond

Email: greetje@waskrachthelmond.nl

 

Optreden Spruwwejagers

Kranten artikel over mijn optreden op zondag 12 jan 2020 bij cv de Spruwwejagers uit Mierlo.

(foto Jos Lensen)