LAATSTE NIEUWS 

Mijn nieuwe typetje voor komend jaar 2020-2021 word: Zebastiaan in de pubertijdAls Zebastiaan van 14 kom ik vertellen dat niet pubers vervelend zijn maar de ouders door hun overgang en midlife crissis. De tekst en zijn verhaal zijn zo herkenbaar voor veel ouders en opa's en oma's dat het gewoon hilarisch is om naar te luisteren. Ik zou zeggen kom eens kijken of het er bij jullie thuis ook zo aan toe gaat als bij ons. 

Nieuws-media


FRANK SCHRIJEN Overleden 2 maart 2020

Verslagenheid en ongeloof overheersen bij het zeer droevige nieuws dat we kregen dat Tonprater Frank Schrijen door een misdrijf om het leven is gekomen. Een alles kunner in de ton, een markante persoonlijkheid, maar tevens een goed mens is van ons heengegaan. Carnaval in Boxmeer zal nooit meer het zelfde zijn. Frank We vergeten jou nooit meer

RIP

1- Wat word mijn nieuw typetje in 2020-2021 ?

Binnenkort zal ik het bekend maken. Maar het word een prachtige herkenbare buut. 

2 - Auditie gedaan voor

Waskracht Helmond

Naast ton praten ben ik binnenkort ook actief als toneel speler bij het geweldige Helmondse theater project Waskracht Helmond www.waskrachthelmond.nl 

Na 2 auditie ronden kreeg ik het verrassende bericht dat ik mocht meedraaien met de vaste groep toneel spelers. Ik ben erg blij en trots dat ik ben uitgekozen om mee te mogen draaien met dit uniek Helmonds theater project.

Waskracht (een initiatief) van Anneke Schroder en Wim Peters gaat samen met Robert van den Broek en cabaretier Leon van der Zanden met dit project op 6 verschillende locatie's in Helmondse wijken improvisatie theater voorstelling organiseren. Tijdens deze voorstellingen worden typische Helmondse wijken met toneel en spel uitgebeeld. 

Onder leiding van Robert van den Broek, Anekke Schroder en Cabaretier Leon van der Zanden zullen de toneelspelers worden getraind in toneel en improvisatie theater. De voorstellingen zullen door Leon van der Zanden in goede banen worden geleid.

Voor meer info:

www.waskrachthelmond.nl

www.facebook.com/waskrachthelmond

Email: greetje@waskrachthelmond.nl

 

2 - Optreden bij de Spruwwejagers

Kranten artikel over mijn optreden op zondag 12 jan 2020 bij cv de Spruwwejagers uit Mierlo.

(foto Jos Lensen)